Life Coaching

Van egy dilemmád? Meg kellene hoznod egy döntést, de valamiért nagyon nehéz? Meg kell tenned valamit, de nem tudod, hogyan csináld? Esetleg nem tudod, hogyan menj végig a célodhoz vezető úton? Változtatnál az életeden, de nem látod még, hogy merre menj? Karriert váltanál? Minden olyan bonyolult, és szeretnéd, ha letisztult és egyszerű lenne?

Van egy dilemmád? Meg kellene hoznod egy döntést, de valamiért nagyon nehéz? Meg kell tenned valamit, de nem tudod, hogyan csináld? Esetleg nem tudod, hogyan menj végig a célodhoz vezető úton? Változtatnál az életeden, de nem látod még, hogy merre menj? Karriert váltanál? Minden olyan bonyolult, és szeretnéd, ha letisztult és egyszerű lenne?

Mitől nehezek ezek a szituációk? Benne vagy, ettől nehéz. Érzelmileg és fizikailag is. A coachinggal segítelek kívülről látni a dolgokat, megérteni a saját viszonyodat a kihívásaidhoz, és hozzájuttatlak olyan új megközelítésekhez, melyeknek bár te vagy a forrása, korábban nem gondoltál rájuk. Abban támogatlak, hogy kipróbálj új dolgokat – mert végül is ezek fognak új eredményekhez hozzásegíteni.

Hogyan működjünk együtt?

A folyamat során, amin végigmész, nemcsak a célodat éred el, de észreveszed majd: a pozitív változások tartósnak bizonyulnak, mert a gondolkodás egy új módját is elsajátítod általa.

Hogyan működik mindez a gyakorlatban? Olyan beszélgetéseket képzelj el, ahol a téma a tiéd, én a struktúrát, vagyis a beszélgetés keretét adom. Kérdésekkel, gyakorlatokkal, az összefüggések feltárásával és visszajelzésekkel segítelek előrehaladásodban – sokszor tükröt mutatva neked. A folyamatban mint egy jó edző: támogatlak, hogy elérd a céljaidat.

A coaching során célokat tűzünk ki, ezek elérése mentén történik együttműködésünk. A folyamatban arra ösztönözlek, hogy mélyebb megértést, újabb ötleteket és szempontokat alakíthass ki azokhoz a helyzetekhez, amelyeken dolgozunk, megadva a lehetőséget önmagad számára, hogy másképp cselekedj, és más eredményt kapj, mint a korábbi, hasonló szituációkban.

A legfontosabbak a saját megoldásaid, a saját fejlődésed, amiből az is következik, hogy te vagy a felelőse céljaid elérésnek, az én szerepem ebben a folyamatban, hogy segítem a változáshoz szükséges felfedező utat bejárni. Éppen ezért tanácsokkal nem látlak el.

BIZALOM • A coaching legalapvetőbb eleme a bizalom, éppen ezért – többek között – titoktartásra épül. Különösen fontos számomra, hogy megőrizzem a titkod, s a beszélgetéseinken elhangzottakat harmadik fél tőlem semmilyen körülmények között ne ismerhesse meg.

PARTNERSÉG • Nincs rajtam fehér köpeny. Nincs alá-fölé rendeltség. Coachingban valódi partnerek vagyunk! OK vagyok. OK vagy.

Szakterületeim

• életközepi dilemmák feloldása,
• karriertervezés fiataloknak vagy karrierváltás támogatása már munkában lévőknek, 
• kapcsolati és kommunikációs elakadások kezelése (pl. szándékaink, vágyaink tiszta kifejezése kapcsolatainkban),
• elakadás bármilyen egyéb élethelyzetben,
• felkészülés új életszerepekre (munkába állás, szülővé válás, nyugdíjazás),
• életszerepek közötti egyensúly megtalálása (pl. egyszerre szülőnek, társnak és dolgozó embernek lenni),
• készségek fejlesztése,
• önismeret fejlesztése,
• stresszkezelés, lelki ellenálló képesség fejlesztése, valamint
• az egyéni döntéshozatal támogatása.

Szeretsz játszani? Pörgesd meg a Főoldalon található kereket a kedvezményekért! 

Mielőtt elköteleződnél a coaching mellett -

ingyenes 30 perces online konzultáció időpontfoglalás

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Foglalás

Biztonságos bankártyás fizetés!