Te hogyan őrzöd meg lelki ellenálló képességedet?

Ingyenes workshop szociális és gyermekvédelmi intézmények vezetőinek

2020. október 9., 13.30

Helyszín: Hegyvidéki Kulturális Szalon (Budapest XII. kerület, Törpe utca 2.)

Sokszor vezetőként nem csinálunk mást, mint alkalmazkodunk a folyamatosan változó kihívásokhoz és elvárásokhoz, majd elnyelve az ebből eredő feszültségek nagy részét, támogató attitűddel kollégáinkat is átvezetjük a szükséges vagy elkerülhetetlen változásokon. Tesszük mindezt úgy, hogy közben minden erőnkkel igyekszünk megőrizni az egyensúlyunkat, lelki ellenálló képességünket. De minket ki támogat?

A másfél órás workshopon rajtunk van a fókusz. Megnézzük, hogyan állunk föl a nehéz helyzetekből, és számos olyan önállóan is használható tippet-trükköt beszélünk át, melyek támogatnak minket abban, hogy a viharok elültével is megőrizzük egészséges önmagunkat.

COVID info: a workshopot személyes jelenlét mellett tartom meg, a szükséges higiéniai elővigyázatosság betartásával. A pandémiás készültségi szint váratlan szigorítása esetén online felületen találkozunk.

A workshopra regisztrálók száma elérte azt a komfortos határt, amely felett már nem tudok több résztvevőt fogadni, így további regisztrációra nincs lehetőség. Ha lemaradtál, de érdekelnek a hasonló témák, itt hagyhatsz nekem üzenetet.